У Харкові відбулася ювілейна академія до Дня українськомовної преси

12 листопада 2019 р. в приміщенні Наукової бібліотеки Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого відбулася урочиста академія до Дня українськомовної преси. Серед учасників заходу були не тільки досвідчені практики, а й новачки, зокрема студенти кафедри журналістики філологічного факультету.

Навчальна прес-конференція для слухачів «Академії журналістики і комунікації»

12 жовтня 2019 року у приміщенні кафедри журналістики філологічного факультету ХНУ імені В. Н. Каразіна відбулася зустріч у форматі імпровізованої (навчальної) прес-конференції зі слухачами «Академії журналістики і комунікацій». У прес-конференції взяло участь близько 30 слухачів Академії, серед яких – учні старших класів, блогери та всі зацікавлені. Темою зустрічі були перспективи існування і трансформації журналістики на новітньому етапі медіакомунікацій. Із аудиторією Читати далі …

Студенти вивчали комунікаційну діяльність благодійного фонду

6 листопада відбулася зустріч на тему: “Робота благодійного фонду з журналістами”. Перед студентами відділення журналістики виступили директор благодійного фонду “Карітас Харків” Сергій Коваль і спеціалістка з комунікацій проєкту “Долаючи розломи в громадах” Анна Савченко.