- Кафедра журналістики - https://www.kafedrajourn.org.ua -

МАН із журналістики: цьогорічні перемоги і події

21 травня 2018 року у Харківській гімназії №47 відбулася Підсумкова конференція «Результати участі у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН», до якої були залучені науковці ВНЗ Харкова, зокрема й представники кафедри журналістики. Це локальний захід, який традиційно влаштовує наприкінці навчального року гімназія, активно залучена до підготовки учнів – учасників МАН за більшістю напрямків.

Цьогорічний захід був прикметний тим, що вперше переможницею ІІ обласного етапу в секції «Журналістика» – і надалі бронзовим призером ІІІ всеукраїнського етапу стала учениця 11-го класу цієї гімназії Олена Матушанська, гідно презентувавши власне дослідження на тему «Висвітлення культури в новинарному контенті телеканалу “UA:ПЕРШИЙ”: події та персоналії».

Доповідачі – викладачі гімназії, науковці, учні – відзначили, що робота в межах МАН не лише профорієнтує в певному напрямку, але й, що найцінніше, дозволяє розкрити унікальність кожного учня, додати впевненості та цілеспрямованості, налаштувати на якісно новий тип сприйняття будь-якого матеріалу, навчити системності й аналітичності мислення, додати перспектив і активного бажання рухатися до нових перемог.

Ще раз вітаємо переможницю – і бажаємо їй нових заслужених перемог, а собі – нових яскравих учасників!

Кафедра журналістики

[1] [2]

[3] [4] [5] [6]