ВАСИЛЬ-КОСТЯНТИН ОСТРОЗЬКИЙ: ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЯ З НАГОДИ 404-РІЧЧЯ ОСТРОЗЬКОЇ БІБЛІЇ ТА 445-РІЧЧЯ ОСТРОЗЬКОЇ АКАДЕМІЇ

У вівторок, 20 квітня 2021 року відбулася онлайн-лекція з нагоди 404-річчя Острозької Біблії та 445-річчя Острозької академії, яка була присвячена знаковим подіям у житті київського воєводи Василя-Костянтина Острозького й розділена на відповідні історії.

УРОКИ УКРАЇНСЬКОЇ ІСТОРІЇ: лекція «Шаблею і пером: отаман двох Зимових походів Юрій Тютюнник»

20 квітня 2021 року о 15:30 відбулася відкрита науково-популярна лекція, присвячена отаману Юрію Тютюннику. Проходила вона в онлайн-форматі на платформі Zoom, українською мовою, з вільним доступом для всіх бажаючих. За всю лекцію кількість учасників варіювалася від 30 до 35 осіб, а цільовою аудиторією стали здебільшого студенти-історики й ті, кому цікава історія України.

ДОСВІД СПІВПРАЦІ УКРАЇНСЬКИХ І ПОЛЬСЬКИХ КОЛЕГ У ГАЛУЗІ ЖУРНАЛІСТИКИ: онлайн-захід «Журналістика в Польщі: суспільна роль та український контекст»

20 квітня 2012 року о 19:00 на платформі Zoom відбувся безкоштовний відкритий онлайн-захід під назвою «Журналістика в Польщі: суспільна роль та український контекст». Зустріч проходила в доброзичливій обстановці, спікери не проводили лекцію, а саме розмовляли з аудиторією. Була можливість поставити уточнюючі питання та отримати на них розгорнуті відповіді.