12 листопада відбувся круглий стіл із нагоди Дня українськомовної преси – під назвою “Несвяткова дискусія у святковий день”

Його було проведено у змішаному офлайн- і онлайн-режимі. У заході традиційно взяли участь представники кафедри журналістики, зокрема завідувач кафедри Любов Хавкіна, студенти третього курсу Юлія Брежнєва та  Поліна Рассказова.

Відкрита лекція про дата-журналістику

3 листопада для студентів першого та п’ятого курсів відділення журналістики було проведене відкрите онлайн-заняття на тему: «Вступ до журналістики даних». Студенти ознайомилися з основними принципами роботи з дата-журналістикою, дізналися, де шукати дані, як з ними працювати, розглянули історії, розказані за допомогою даних, обговорили найпоширеніші помилки у візуалізації. Заняття провела старший викладач кафедри журналістики Юлія Блажеєвська у програмі ZOOM.

Кафедра журналістики філологічного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна запрошує Вас взяти участь у Міжнародній науково-практичній конференції “ЖУРНАЛІСТИКА В ЕПОХУ ЦИВІЛІЗАЦІЙНИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ”, яка відбудеться 20 листопада 2020 року в онлайн-режимі.

Програма конференції передбачає: пленарне засідання, роботу в секціях та круглий стіл. Робочі мови конференції – українська, англійська, державна мова представника країни-учасниці.