Студенти відділення журналістики вивчали основи радіомонтажу

23 жовтня для студентів 2 курсу відділення журналістики було проведене відкрите онлайн-заняття, гостем якої стала радіоведуча Олена Вахницька. Спеціалістка з питань радіомовлення розповіла про важливі технічні моменти створення ефіру. Під час пари студенти дізналися, як правильно працювати зі звуком, як уникнути зайвих шумів та в яких програмах їх можна видалити, як не допустити надмірно гучного звуку.

Англійська в домашніх умовах: 3 кроки до нових знань

Неможливо не погодитися з тим, що знання різних мов світу неабияк впливає на нашу обізнаність, вміння мислити раціонально та відкриває безліч кордонів. Це стосується не лише контексту тревел-подорожей закордон, а й збагачення вибору сфер потенційної роботи.

Дата-журналістика: тренд чи необхідність

Статистика, бази даних і купа електронних таблиць з цифрами і літерами — здавалося б, немає нічого нуднішого. Проте саме вони можуть приховувати ту інформацію, яку не надасть журналісту жодне джерело.

Рецензія на книгу «Львів. Кава. Любов» 10 найромантичніших львівських історій про кохання… з ароматом кави

Чи вдасться колись до кінця збагнути таємницю жіночого серця? Напевно, ні, бо її можна лише відчути, як особливий аромоксамит запашної львівської кави, що пахне корицею, шоколадом і… чарівливою магією єднання двох коханих сердець.

Робота під час навчання. Наскільки актуальною є тема?

Ще років двадцять тому у студентів не виникало необхідності шукати роботу в період навчання. Нині ж близько 40% із них починають працювати ще на початкових курсах, під час магістратури цей показник зростає. Що ж впливає на рішення студентів влаштовуватися на роботу/підробіток замість того, щоб приділяти більше часу навчанню?