Запрошуємо на майстер-клас «Популяризація науки в медіа»

Запрошуємо магістрів, аспірантів, молодих учених Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та всіх бажаючих взяти участь у майстер-класі «Популяризація   науки  в  медіа»,  що  відбудеться  21,  22,  25  червня 2018 року. Детальна інформація Майстер-клас_інфолист

«Першокурсник: вижити за будь-яку ціну»

Привіт, наш новоспечений студенте! Ти тільки-но ступаєш на поріг класичного університету, а ми вже передбачили твій розгублений погляд на початку студентського життя. Не хвилюйся, цей путівник насичений корисними порадами від «бувалих», тож читай та запам’ятовуй:

«Ми надаємо об’єктивний матеріал, а вибір за вами»: засновник пабліка «Рейтинг – Харьков» Дмитро Петін

У час неабиякої популярності соцмереж з’являється дедалі більше можливостей для масового віртуального «Просвітництва». Переглядаючи список харківських груп (пабліків), натрапляєш на «Рейтинг», що залучає читачів незвичайними оглядами, цікавими думками, об’єктивними оцінками закладів, місць і подій Харкова.

Підготовка до «Work and travel» чи «Десяте коло від Данте»?

Кілька місяців у США – майже недосяжна мрія мільйонів. Молодь просто марить всім американським, тому й не дивно, що студентів так і тягне при найменшій можливості поглянути на пані Свободу та протерти кеди на Таймс Сквер. Все це звучить добре, але той, хто розпочинає підготовку до витратної (в усіх сенсах цього слова) подорожі, повинен послухати поради та вирішити, чи ГОТОВИЙ Читати далі …

Як пройшов перший рік життя в університеті наших студентів?

Начебто нещодавно наші «абітурієнти» відкривали для себе двері Каразінського університету, а вже майже цілий рік  носять горде та почесне звання «студент»! Які плани покладали на навчання та чи не пожалкували про своє рішення після першої сесії?  Власними історіями поділилися першокурсники історичного факультету, факультету радіофізики, біомедичної електроніки та комп’ютерних систем і психологічного факультету.