- Кафедра журналістики - https://www.kafedrajourn.org.ua -

«Використовуйте усі можливості для практики в медіа»: онлайн зустріч второкурсників філологічного з фотографинею Юлією Брежнєвою.

21 жовтня студенти відділення журналістики зустрілися із Юлією Брежнєвою в онлайн форматі. «Я ніколи не думала, що я буду фотографом» – зазначила Юлія на початку. Каже, фотографією почала цікавитися зі шкільних років, коли батько подарував фотоапарат. Юлія уточнює, що гарним поштовхом для реалізації власних амбіцій стала університетська газета «Харківський університет».

За свої роки Юлія намагалася працювати саме в тій сфері, де їй було комфортно, тому перша значуща практика в ролі фотографа відбулася в дитячому табор. Далі, завдяки своїй наполегливості, Юлія почала працювати на імениті ресторани Харкова, та засвоїла для себе нові навички маркетолога та food-фотографа. Останнім часом Юлія працює саме за цими напрямками, а також має можливість знімати заходи при ресторані.

Під час зустрічі Юлія розповіла про свій досвід, та дала «лайфхаки», як студентам краще реалізуватись у цікавих для них сферах. «Хапайте усі можливості, які вам надає життя! Будьте питливими, наполегливими, та боріться за те, чого ви хочете добитися» – основна теза, яку дівчина надала під кінець свого виступу.

Відеозапис лекції https://www.youtube.com/watch?v=H6vsfitbkZI&t=1382s [1]

Даніїл Плетньов – студент відділення журналістики