- Кафедра журналістики - https://www.kafedrajourn.org.ua -

Знайомство з першим курсом

1 вересня відбулося вже традиційне знайомство викладачів кафедри журналістики із студентами першого курсу. На зустрічі майбутнім журналістам розказали про перспективи навчання в університеті та особливості професії.

А першокурсники поділилися власними враженнями!

Перші журналістські спроби студентів-першокурсників

Немає нічого більш хвилюючого і цікавого, ніж початок нового етапу в житті людини, а особливо, коли цей етап має назву «Студентство». Хтось покладає на цей час великі надії та будує грандіозні плани, а хтось – невпевнено переходить поріг університету, переборюючи своє хвилювання і побоювання. Студентські роки – золотий час, який приносить купу можливостей, приємних знайомств та необхідних знань. Саме для того, щоб студенти зрозуміли це, не хвилювалися і почували себе впевненішими, першого вересня 2021 року відбулося знайомство студентів – журналістів з кураторами та викладачами. На цій зустрічі хлопці та дівчата мали змогу познайомитися з викладачами, а також дізнатися що їх чекатиме надалі. Крім того, на зустріч завітали члени профкому, щоб допомогти студентам зробити вибір щодо вступу до їхньої організації. Зустріч проходила у затишній і дружній атмосфері. Сподіваємося, що після неї ні в кого більше не залишилося почуття хвилювання та страху і всі зарядилися енергією на новий навчальний рік.

Раповий Владислав

Сьогодні, 1 вересня, двері кафедри журналістики Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна урочисто відкрилися для студентів-першокурсників! Дружній колектив викладачів та адміністрація радо зустріли та привітали майбутніх журналістів. Кожен викладач офіційно познайомився зі студентами, всі радо поспілкувалися, а у першокурсників було проведено перші заняття у вищому навчальному закладі. Бажаємо легкого та цікавого навчання, юні здобувачі журналістської освіти!

Кристина Лисакова

Сьогодні я переступила поріг Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна в ролі студентки-першокурсниці. І, якщо чесно, це справило на мене неабиякі враження. Декілька слів про саму будівлю університету – це величезна споруда неймовірної краси як ззовні, так і всередині. Один з викладачів навіть назвав її Гоґвортсом (школою чарівництва із серії романів англійської письменниці Джоан Роулінг «Гаррі Поттер») і, дійсно, я можу погодитися з таким висловом. Також хочеться відмітити дружність колективу університету, як викладачі, так і студенти радо зустрічають перші курси. Мені дуже сподобались пари на яких я сьогодні перебувала – це основи інформатики та українська мова. Тепер з нетерпінням чекаю початок викладання саме фахових предметів. Я дуже довго обирала університет, у якому хотіла б навчатися і тепер, з впевненістю можу сказати, що обрала правильний навчальний заклад, який допоможе мені здобути необхідні знання та стати професіоналом у своїй справі.

Поліна Ковальчук