- Кафедра журналістики - https://www.kafedrajourn.org.ua -

Вебінар «Особливості стажування у міжнародних компаніях»

У середу, 21 квітня 2021 року, продовжився кар’єрний марафон за ініціативи Навчального центру практичної підготовки і працевлаштування Каразінського університету. Цього разу о 14:00 відбувся онлайн-вебінар «Особливості стажування у міжнародних компаніях» з EY Україна, котрий транслювався на двох платформах, а саме – YouTube та Facebook.

Учасники вебінару більше дізналися про EY Україна – міжнародну компанію, яка надає послуги у сфері аудиту, оподаткування, супроводу угод і консультування і є одним із найкращих роботодавців у світі. Спікером зустрічі був старший спеціаліст із розвитку цього бренду роботодавця Марина Демиденко, яка ознайомила всіх із компанією: її розміщенням, структурою та принципами. Також лекторка повідомила про кар’єрні траєкторії та можливості, що надаються ними для студентів.

Далі на присутніх чекала приємна розмова зі співробітницею EY і водночас магістранткою економічного факультету нашого університету Ольгою Сузанською. Вона розповіла, як потрапила до аудиторської команди, як себе там почуває – та надала корисні поради, які потенційно допоможуть стати одним із працівників цієї організації.

Таким чином, за одну годину присутні дізналися про особливості стажування в міжнародних компаніях і мали змогу поцікавитися тим, що їх хвилювало. Крім того, зустріч пронизувалася елементами гри, адже за правильну відповідь на одне із запитань Марини Демиденко надавалася можливість отримати подарунок.

Викладена інформація була доступною для розуміння, тому прослухана лекція виявилася дуже пізнавальною і цікавою. Особисто для себе я відмітила те, що на власному прикладі Ольга Сузанська довела значимість слів колеги: «Наша кар’єра тільки в наших руках».

Отже, онлайн-вебінар був корисним для тих, хто потребує мотивації, мріє стати працівником EY Україна та цілеспрямовано будувати кар’єру.

Гузовець Єлизавета – студентка групи ЛЖ-12, 1 курсу спеціальності «Журналістика», у межах навчально-ознайомчої практики

[1] [2] [3] [4] [5]