- Кафедра журналістики - https://www.kafedrajourn.org.ua -

Випускники кафедри журналістики про професію і студентські роки: віртуальна розмова з абітурієнтами в межах онлайн-марафону «Відкрий для себе Каразінський»

Онлайн-марафон «Відкрий для себе Каразінський», що відбувся у січні-лютому 2021 року, став чудовою нагодою не лише налагодити комунікацію з майбутніми абітурієнтами і презентувати освітні програми, реалізовувані кафедрою журналістики, але й поспілкуватися з нашими випускниками. Бо саме вони – обличчя кафедри, найважливіший результат і сенс її діяльності, – і саме вони є тими, хто формує професійний простір для майбутніх студентів. Тому в межах організованого заходу захотілося поєднати в один ланцюжок наших колишніх і майбутніх студентів, – і ми попросили тих, хто вже завершив навчання (хтось – рік тому, а хтось – понад десятиліття тому), згадати свої студентські роки та звернутися до наших сьогоднішніх абітурієнтів, розказавши про професію, про свої пошуки і здобутки в ній, про студентські роки та важливість правильного вибору навчального закладу і спеціальності.

За кілька днів ми отримали більше, ніж сподівалися, відеозвернень випускників, і зробили з них нарізку найцікавіших фрагментів, яку можна побачити за цим посиланням: https://youtu.be/fFwJsx56tPs [1].

Повніші версії усіх відео також із задоволенням презентуємо далі. Щиро дякуємо всім випускникам, які відгукнулися на наше прохання, – за теплі слова, професійні коментарі, щирі поради! Сподіваємося, що це покладе початок гарній традиції і ми згодом презентуватимемо наступні «серії», – бо випускників, якими пишаємося і які яскраво зреалізувалися в журналістиці та суміжних професіях в Україні і закордоном, сотні, і ми будемо раді почути кожного – і горді можливістю розказати про них нашим абітурієнтам!

Також за посиланням можна знайти запис онлайн-зустрічі в межах марафону із представниками філологічного факультету, зокрема кафедри журналістики: https://fb.watch/3SfgvBkVHy/. [2]

Любов Хавкіна,

монтаж фрагментів відео – Валерія Лютенко