- Кафедра журналістики - https://www.kafedrajourn.org.ua -

День випускника Каразінського університету

21 квітня 2018 року в Харківському національному університету імені В. Н. Каразіна вже вкотре відбувся щорічний День випускника. Святкові заходи проводилися з ініціативи Асоціації випускників та викладачів університету.

Щороку третьої суботи квітня випускники різних років зі всього світу приїжджають до Alma Mater. Ще біля входу випускники збиралися з огляду на свої колишні факультети. Групами вони шукали затишні місця, щоб поспілкуватися.

Для вітального слова всіх випускників зібрали в актовому залі. Ректор університету Віль Бакіров відзначив, що приходять і ті, хто закінчив Каразінський давно, і ті, хто завершив навчання тільки рік тому. Згадав і свої студентські роки.

Цього року було менше гостей, ніж у минулі, але виконавчий директор Асоціації випускників та викладачів ХНУ імені В. Н. Каразіна Наталя Іванова запевнила, що на наступні роки є грандіозні плани.

Випускниця 1973 року філологічного факультету Тамара Іванівна: «Звісно, ми раді, коли зустрічаємося в нашому рідному ВНЗ. Звичайно, ми змінюємося, але головне те, що ми пишаємося нашим університетом».

Двері випускникам відкрили: різні факультети, музей історії Харківського університету (виставка випускних альбомів), музей археології, Центр сучасного мистецтва «ЄрміловЦентр», художня галерея імені Г. Семирадського, навчальний центр університету «ЛандауЦентр».

Мазуров Олександр – студент 1 курсу відділення журналістики (в межах навчально-ознайомчої практики)