- Кафедра журналістики - https://www.kafedrajourn.org.ua -

Як у Харкові весну проводжали

Останні вихідні цієї весни пройшли весело та насичено. Так, у суботу в парку імені Шевченка відбувся книжковий фестиваль. Книголюби мали змогу відвідати книжковий ярмарок-продаж. Виступали групи музичних виконавців, для дітей проводилися майстер-класи з малювання, бажаючі фотографувалися з декораціями та могли придбати літературу, яка до вподоби.

      У той час біля ХНАТОБу проходив фестиваль вуличних культур, де пропонувалася свіжа їжа, була створена зона відпочинку, організовані батли з брейк дансу. Команди змагалися між собою за віком. Усі присутні вболівали за тих, хто їм до вподоби, та голосно аплодували. Також на верхньому поверсі тут проходив ярмарок речей ручної роботи «Artishop», який регулярно проводиться у Харкові. Можна були придбати сувеніри та цікаві речі hand-made.

   А на головній площі міста протягом вихідних проходила виставка ретро-автомобілів. Атмосфера американської культури і цікаві екземпляри залишали приємні враження у відвідувачів. На фестивалі було представлено як вітчизняні автомобілі, так і автомобілі з Європи та США періоду 1930-х-90-х років і мотоцикли.

    У парку культури і відпочинку імені Горького у неділю відбувся фестиваль улюблених багатьма ласощів. Відвідувачам було запропоновано згадати смак дитинства, морозиво – основний символ свята – можна було отримати безкоштовно за участь у конкурсах, де треба було відгадувати назви пісень, рахувати та проявляти кмітливість. Також супроводжувалось свято музичними та пісенними виступами й іншою розважальною програмою. І навіть прохолодна погода не змусила відмовитися від задоволення відмітити свято морозивом.

                           Даря Сиволобова – студентка 5 курсу заочного відділення кафедри журналістика

[1] [2] [3] [4]